Loclo
- Este o sursă de fibre alimentare ce imbunatatateste motorica intestinala
- Imbunatateste peristaltica, promoveaza dezintoxicarea intregului organism
- Contribuie la formarea unui mediu favorabil pentru microflora intestinală
- Absoarbe toxinele din organism
- Reducerea nivelului colesterinei si zaharului din singe
- Este un remediu profilactic împotriva cancerului, mai ales al celui intestinal
- Reducerea efectelor adverse ale radioterapiei
- Intareste sistemul imun al organismului
In stoc
Descrierea produsului +
- Este o sursă de fibre alimentare ce imbunatatateste motorica intestinala
- Imbunatateste peristaltica, promoveaza dezintoxicarea intregului organism
- Contribuie la formarea unui mediu favorabil pentru microflora intestinală
- Absoarbe toxinele din organism
- Reducerea nivelului colesterinei si zaharului din singe
- Este un remediu profilactic împotriva cancerului, mai ales al celui intestinal
- Reducerea efectelor adverse ale radioterapiei
- Intareste sistemul imun al organismului
Digestia este normală+
Loclo este un complex vegetal care conține fibre și fibre dietetice. Acestea sunt necesare organismului pentru a menține funcția motorie a tractului intestinal și gastrointestinal.
Pectina de mere, broccoli, sfeclă roșie, plantain, turmeric, morcov, varză, tărâțe de ovăz, rozmarin, roșii, bioflavonoide, precum și ulei de șofrănel, guar și rășină de salcâm și scorțișoară sunt incluse în compus
Merele sunt o sursă de pectină
Dacă îi credem pe britanici, mâncatul unui măr pe zi înainte de culcare vă poate face să uitați de vizitele la medic
Merele sunt o sursă de pectină, a cărei acțiune este de a reduce riscul de cancer colorectal. Un studiu efectuat la Universitatea din Texas a confirmat o reducere de două ori a cazurilor de cancer la animalele care primesc în mod regulat pectină sub formă de supliment alimentar.
Această substanță joacă un rol important în scăderea valorilor colesterolului și ale zahărului din sânge și în eliminarea toxinelor și metalelor din sânge. Acest lucru este deosebit de important pentru pacienții care au fost supuși radioterapiei sau pentru persoanele cu diabet.
Plantain va curăța stomacul+
Semințele acestei plante sunt o sursă de fibre dietetice. Ele ajută la înmuierea fecalelor și, prin urmare, curăță intestinele, normalizează activitatea tractului gastrointestinal.
Acțiunile pectinei și ale plantainului sunt similare în multe privințe, astfel încât un complex care conține ambele componente sporește efectele lor curative.
Reducerea apetitului+
Loclo include mai multe componente cu un efect similar. De exemplu, guma de guar și rășinile de acacia reduc pofta de mâncare, reducând în același timp colesterolul, trigliceridele, lipoproteinele și legând și eliminând toxinele din organism.
Tărâțele de ovăz, adică coaja boabelor de ovăz, îmbunătățesc funcția motorie intestinală, reduc nivelul colesterolului și al zahărului din sânge și elimină toxinele.
Roșiile saturează organismul cu vitamina C, licopen, acid folic, potasiu, fier și B-caroten. Pe de altă parte, vitamina C găsită în roșii favorizează o mai bună absorbție a fierului. Numeroase studii susțin, de asemenea, că b-carotenul și acidul folic conținute în această boabe reduc riscul de cancer.
Oamenii de știință din Illinois (SUA) au descoperit în cursul cercetărilor că femeile cu un conținut ridicat de licopen în sânge sunt mai puțin predispuse să sufere de tumori precanceroase de col uterin. Colegii lor din Italia au demonstrat că roșiile reduc riscul de cancer pulmonar și de prostată.
Smoothie de morcovi și sfeclă roșie+
Morcovii și sfecla roșie conțin o cantitate uriașă de substanțe pectinice și minerale utile precum vitamina C, fier, caroten și acid folic. Aceste "ajutoare" fac din aceste legume un mijloc eficient de prevenire a bolilor cardiace și vasculare, de întărire a imunității, de combatere a flatulenței și chiar de prevenire a cancerului.
Proprietățile lor vindecătoare sunt cunoscute de mult timp. În Roma antică, sfecla roșie era folosită pentru a trata durerile de cap, durerile de dinți și alte afecțiuni. Mai târziu, sfecla a fost răspândită pe întregul continent datorită expansiunii romane.
Acid folic+
În prezent, este bine cunoscut faptul că sfecla roșie este o sursă de acid folic, fibre și magneziu. Ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge, la creșterea hemoglobinei și la reducerea riscului de cancer intestinal, mamar și pancreatic.
Broccoli, al cărui strămoș este cunoscuta varză, nu este departe în urmă.
Mulți cred că broccoli reduce riscul de cancer și stimulează imunitatea. De asemenea, este bogat în vitamina C și acid folic
Apărarea întregului corp+
Broccoli și varza incluse în Loclo saturează organismul cu fibre, potasiu și calciu, seleniu, vitaminele B, C și U, fier și B-caroten. Un astfel de cocktail de minerale și vitamine nu numai că vindecă organismul, dar previne și dezvoltarea fibroamelor, a tumorilor canceroase la sân. De asemenea, broccoli și varza ajută la vindecarea ulcerului gastric, au efecte antibacteriene și antivirale, ajută la combaterea diabetului și a flatulenței.
Sistem imunitar slab?+
După cum am menționat deja, varza este utilizată pentru prevenirea fibrozei chistice. Substanțele conținute în ea cresc imunitatea. În plus, fibrele din varză ajută la stabilirea scaunelor regulate, prevenind hemoroizii și constipația.
Această acțiune este potențată de scorțișoară și rozmarin. Prima îmbunătățește digestia, salivarea și secreția de suc gastric. A doua are un efect general de îmbunătățire a sănătății și de protecție împotriva cancerului.
Normalizarea microflorei+
Un beneficiu suplimentar al complexului Loklo este turmericul. Acesta acționează ca un antioxidant, îmbunătățește digestia și normalizează flora intestinală. Turmericul este, de asemenea, capabil să lege agenții cancerigeni și să protejeze celulele de radicalii liberi.
Folosind Loclo de la NSP cu alimente, puteți oferi organismului dumneavoastră fibre dietetice, fibre și multe componente utile. Datorită acestui fapt, complexul se distinge de o serie de preparate similare de la alți producători.
Structura:+
- Amestec patentat 344 g
- Plantain (Plantago ovata)
- Fructoză
- Pectină de mere
- Tărâțe de ovăz (Avena sativa)
- Gumă de guar (Cyamopsis tetragonolobus)
- Rășină de salcâm (Acacia seyal)
- Acid citric
- Scoarță de scorțișoară (Cinnamomum cassia)
- Ulei din semințe de șofrănel (Carthamus tinctorius)
- Flori de broccoli (Brassica oleracea)
- Rădăcină de turmeric (Curcuma longa)
- Frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis)
- Sfeclă roșie (Beta vulgaris)
- Tomate (Solanum lycopersicum)
- Morcovi (Daucus carota)
- Листья капусты кочанной (Brassica oleracea)
- Листья капусты китайской (Brassica rapa)
- Гесперидин (биофлавоноид)
- Цитрусовые биофлавоноиды (грейпфрут и апельсин)
APLICARE:
развести одну столовую ложку в 1 стакане холодной воды, размешать и сразу выпить. Как и при приеме любых пищевых волокон желательно дополнительное употребление жидкости (1-2 стакана). Рекомендуется принимать волокна за 30-60 минут до основного приема пищи. В 1 столовой ложке (9,5 г) содержится 3,8 г пищевых волокон (3,2г — растворимых и 0,6г — нерастворимых). Хранить в сухом, прохладном месте.
OBSERVAȚII:
При обострении желудочно-кишечных заболеваний, непроходимости кишечника и синдроме мальабсорбци и проконсультироваться с врачом. У людей с повышенной чувствительностью к подорожнику могут отмечаться аллергические реакции. При индивидуальной непереносимости — прекратить прием.
In stoc